Liga 1

Steaua vrea să dea un milion de euro pe el, dar Răchită refuză: "Hamza rămîne la Petrolul!"

Hamza este fotbalistul străin cu cel mai bun debut în Liga 1

Articol de Cătălin Gheorghiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Vivi Răchită îi anunţă pe stelişti să nu mai viseze la atacantul tunisian, întrucît acesta va semna prelungirea cu prahovenii în vară, pînă în 2015.

Steaua a pus ochii pe cel mai bun om al Petrolului în acest retur de campionat, atacantul Youness Hamza, cu un bilanţ extraordinar: 11 reuşite în 12 partide! Roş-albaştrii se gîndesc că l-ar putea aduce pe tunisian de la Ploieşti în schimbul a maximum un milion de euro.

Managerul general al prahovenilor, Vivi Răchită, le transmite steliştilor să-şi ia gîndul de la Hamza, întrucît Petrolul are planuri mari pentru sezonul viitor în cazul în care ploieştenii vor rămîne în Liga 1.

"Hamza a semnat cu noi pînă în vară, iar în cazul în care echipa rămîne în prima Ligă, există o clauză conform căreia Hamza devine definitiv jucătorul Petrolului pe încă trei sezoane în schimbul a 150.000 de euro. Deci Younes va rămîne aici, iar dacă Steaua îl vrea, trebuie să negocieze direct cu noi", a explicat Răchită la DigiSport.

Hamza are un salariu de 5.000 de euro lunar la Petrolul, iar din vară nord-africanul îşi doreşte ca actualul contract să fie dublat pentru a rămîne în galben-albastru.

650.000 de euro este cota de piaţă a lui Younes Hamza, conform site-ului specializat transfermarkt.de

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.