Liga 1

Răzvan = 1 milion de euro » Atît vrea Copos ca să îl lase pe Lucescu Jr. să plece în Qatar

Lucescu este atras de un contract imens în Qatar

Articol de Cătălin Popescu, Iulian Pavel  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Asta e suma pe care trebuie să o plătească Lucescu junior ca să rupă în această vară înţelegerea cu Rapid. Tehnicianul e dorit în Qatar.

Răzvan Lucescu e din ce în ce mai aproape de o despărţire de Giuleşti la finalul acestui sezon. Conform presei din Qatar, tehnicianul român s-a înţeles cu formaţia El Jaish, acolo unde recent a fost demis brazilianul Pericles Chamusca. El Jaish a terminat campionatul pe locul doi, în spatele celor de la Lekhwia, iar în Cupa Emirului au părăsit competiţia în semifinale.

Fără nici un trofeu în acest sezon, şeicii vor o remaniere a lotului, iar Răzvan Lucescu e considerat omul potrivit pentru acest proiect! Şefii formaţiei din Golf au confirmat înţelegerea pe care o au cu fostul selecţioner!

Cu toate astea, Răzvan neagă, dar surse autorizate susţin că acesta l-ar fi anunţat deja pe George Copos că intenţionează să plece din Grant la finalul acestei luni. Totuşi, patronul din Giuleşti nici nu vrea să audă de o despărţire şi mizează pe clauza de un milion de euro pe care Răzvan ar trebui să o plătească, dacă decide să plece. "Răzvan Lucescu are contract ferm cu noi. Nu poate pleca de la Rapid, a semnat un contract pe doi ani", a spus Copos.

250 de mii de euro e salariul anual al lui Răzvan Lucescu în Giuleşti. Acesta a semnat în vara lui 2011 un contract pe doi ani cu drept de prelungire pe încă două sezoane

"N-are sens să vorbim despre aşa ceva! Sînt penalităţi de milioane de euro dacă rupe unilateral contractul, nu-şi permite nimeni să facă asta!" (George Copos, patron Rapid)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.