Box

Bute ajunge azi la Londra pentru meciul cu Froch: "Sînt pregătit pentru a-mi păstra centura!"

Lucian Bute se simte pregătit pentru duelul cu Froch

Articol de Marian Ursescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Românul nu s-a antrenat patru zile după infecţia la picior, dar dă asigurări că totul e pus la punct şi că pe 26 mai, la Nottingham, tot el va fi campionul mondial IBF.

Lucian Bute le-a dat emoţii fanilor săi în ultima săptămînă. O infecţie apărută din senin la piciorul drept a pus la îndoială disputarea meciului pentru titlul mondial IBF, contra britanicului Carl Froch, de la Nottingham. În cele din urmă, după tratament cu antibiotice, Bute a anunţat că e gata să-l înfrunte pe Froch, la el acasă.

"Am avut şi eu ceva emoţii cu infecţia de la picior. Nu am avut voie să mă antrenez patru zile. Această pauză va conta în economia pregătirii. Nimeni nu şi-a dorit să intervină o problemă medicală cu douăzeci de zile înainte de meci, dar, cine ştie?, poate că tot răul e spre bine!", a declarat Bute, într-un interviu pentru Money Channel, postul care va transmite în România meciul din 26 mai. "Am avut două săptămîni de antrenamente dure, intense, la Miami, şi acum mă simt odihnit, relaxat după zilele de pauză. Important e că nu am cedat psihic", a spus românul.

"Nu o să las loc de interpretări!"
Bute a plecat ieri de la Montreal spre Londra şi va ajunge azi în capitala Marii Britanii, urmînd să rămînă acolo pentru zece zile. "Am plecat mai repede pentru a mă acomoda cu fusul orar, cu atmosfera, cu ambianţa de acolo", a subliniat Bute. Campionul mondial IBF, care-şi va apăra pentru a zecea oară centura de la supermijlocie, nu se teme că va fi nedreptăţit de arbitri. "Dacă vor fi reprize echilibrate, avantajul poate fi de partea lui Froch. Eu voi încerca însă să cîştig reprizele clar, ca să nu las loc de interpretări", a încheiat Bute.

1,45 e cota de victorie a lui Bute, în timp ce adversarul său are o cotă de 2,88. Egalul e cotat la 21

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.