Finala Europa League 2012

Unul dintre fanii Craiovei intrat pe gazon la finala EL şi-a făcut “încălzirea” pe străzile Damascului, în timpul revoluţiei siriene de anul trecut!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 11 mai 2012

În minutul 19 al finalei EL, dinspre sectorul galeriei lui Bilbao, doi tineri care aveau tricouri cu mesajul “Justice for Craiova” au pătruns pe gazon. Partida a fost întreruptă pentru 30 de secunde, după care cei doi, care doar au alergat printre jucători, au fost imobilizaţi de agenţii BGS, fiind scoşi în afara stadionului şi duşi la Poliţie. Gazeta a fost singurul ziar care a apărut ieri cu imaginea protestatarilor craioveni din meciul Atletico Madrid - Athletic Bilbao 3-0.

În ediţia de azi, unul dintre ei, care şi-a făcut “încălzirea” pe străzile Damascului, în timpul revoluţiei siriene de anul trecut, vorbeşte despre motivaţia acelui gest. Are 21 de ani şi spune că, alături de celălalt tînăr, a planificat de mai mult timp mişcarea. A fost luat de forţele de ordine, a urmat o vizită la secţie, cu zeci de întrebări. Stie deja care va fi pedeapsa lui.

Citeşte ediţia tipărită pentru culise!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.