Tenis

Cei trei coloşi din circuitul ATP vor boicota turneul de la Madrid: ”Nu mai jucăm în aceste condiţii, pe această zgură”

Roger Federer, Rafael Nadal și Novak Djokovici critică zgura de la Madrid foto: reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 11 mai 2012

Rafael Nadal, Novak Djokovici şi Roger Federer, primii trei jucători din clasamentul mondial ATP, au declarat la unison că sînt nemulţumiţi de zgura albastră pe care sînt nevoiţi să joace la Masters-ul de la Madrid.

După eliminarea din turul doi în faţa lui Fernando Versasco, Rafael Nadal a izbucnit: ”Dacă zgura albastră nu va fi schimbată, dacă ATP va permite, în continuare, acest lucru, atunci anul viitor voi avea un turneu mai puţin în calendarul meu", a declarat ibericul.

Nadal a fost susţinut şi de Roger Federer şi Novak Djokovici, ambii jucători susţinînd că suprafaţa de joc nu este pe placul lor.

"Dacă voi mai juca aici în condiţiile actuale, cu această zgură? Părerea mea este similară cu cea a lui Nadal. Primele impresii nu sînt deloc pozitive. Nu vreau să mă plîng, dar asta simt", a spus şi Djokovici.

"Îi înţeleg supărarea lui Nadal. Amîndoi am fost împotriva acestei idei încă de la început, iar acum el a fost eliminat din turneu. Rafa nu s-a simţit niciodată bine pe această suprafaţă şi pot să îi înţeleg frustrarea, a fost o înfrîngere grea", a afirmat Federer.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.