Finala Europa League 2012

Voluntarii români lăudaţi de UEFA: "Cei mai buni din ultimele 10 finale"

+11 Foto
UEFA a organizat o petrecere pentru voluntarii care au participat la finala Europa League de la Bucureşti

Articol de Viorel Tudorache  —  vineri, 11 mai 2012

UEFA nu i-a uitat pe voluntarii români care au contribuit la buna organziare a finalei Europa League 2012 şi a organizat ieri după-amiază, la Naţional Arena, o petrecere specială pentru aceştia.

Prin vocea ambasadorului finalei, Miodrag Belodedici, forul fotbalistic european i-a declarat pe români cei mai buni voluntari care au participat la ultimele 10 finale Europa League.

Oamenii nevăzuţi din spatele cortinei finalei au fost răsplătiţi cu diplome de merit, materiale promoţionale cu însemnele UEFA şi Europa League, plus diferite cadouri: ceasuri, mingi, tricouri, veste ale fotografilor. Plus cu posibilitatea de a se fotografia cu replica Europa League.

Doi voluntari au cîştigat la tombolă cîte o minge originală şi cîte un tricou de la Atletico Madrid şi Athletic Bilbao, cu semnăturile tuturor fotbaliştilor.

Voluntarii au avut parte şi de o altă surpriză emoţionantă din partea UEFA: pe cubul electronic al stadionului a fost proiectat unui montaj video şi peste 200 de instantanee surprinse în timpul activităţilor prestate de voluntari.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.