Liga 1

Copos, supărat pe propriii fotbalişti: "Jucătorii nu au vrut să ia titlul"

George Copos crede că Rapidul nu mai are şanse la titlu

Articol de Iulian Pavel  —  Monday 30th of November -0001 12:00

George Copos s-a resemnat după a doua remiză consecutivă în campionat şi îi acuză dur pe Herea şi compania.

Finanţatorul rapidist a reacţionat vehement la adresa propriilor jucători după meciul de la Mediaş: "Nu se mai poate aşa ceva. Nu mai pot, nu mai sînt bun de nimic. Gol în minutul 94 cu Tg. Mureş, acum gol în minutul 91 cu un om mai mult pe teren. Este inadmisibil aşa ceva. Ghinion? Nu poate fi vorba de aşa ceva, sînt numai jucători cu experienţă, nu sînt nişte copii precum cei de la Bilbao. Mi-a fost rău toată săptămîna, iar acum, ce să mai zic? Îmi vine să mă arunc de pe Podul Grant".

La 4 puncte în spatele CFR-ului şi Vasluiului, Copos consideră că alb-vişiniii au pierdut orice şansă de a cîştiga al 4-lea titlu din istorie: "Parcă jucătorii nu vor să cîştige. De fapt, pentru mine e clar, jucătorii nu au vrut să cîştige campionatul. Dacă am fi cîştigat aceste două meciuri aduceam titlul în Giuleşti".

"Nu mai vreau să aud pe nimeni şi de nimeni. Plec pe mare şi scap de tot. Nu ştiu ce explicaţii are Răzvan sau dacă are vreuna. M-am săturat" (George Copos, finanţator Rapid)

18.000 de rapidişti la finală

FRF a stabilit ieri cîte bilete vor primi suporterii rapidişti şi dinamovişti la finala Cupei României, care va avea loc pe 23 mai, pe Naţional Arena. Astfel, galeria giuleştenilor va avea 18.000 de bilete la Peluza Sud, intrarea de pe bulevardul Basarabia, dar şi 11 sectoare din tribuna a II-a. Fanii dinamovişti vor ocupa Peluza Nord, intrarea de pe bulevardul Pierre de Coubertin şi cealaltă jumătate din tribuna a II-a. Ilie Balaci a prefaţat finala şi crede că va fi un spectacol în tribune şi pe teren: "Finala noastră va fi mai frumoasă. Sînt două echipe cu suporteri care ştiu să facă spectacol. Condiţiile sînt excelente şi cred că vor întrece finala Europa League"

INBOX:
- Dani Coman crede că doar el şi colegii lui sînt vinovaţi pentru al doilea meci în care au primit gol în prelungiri: "Nu avem nici o scuză. Ne aşteptam la un meci dificil, dar nu trebuia niciodată să primim şi al doilea gol. Indiferent de ce s-a întîmplat, ce s-a discutat, noi sîntem vinovaţi"
- Marian Rada, antrenorul secund al giuleştenilor, acuză Comisiile LPF: "E un curent anti-Rapid, nu se poate să fim trataţi astfel. Ne-au suspendat terenul cînd au fost doar femei şi copii în tribune. Nu sîntem lăsaţi să jucăm fotbal, sîntem afectaţi, jucătorii sînt afectaţi"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.