Liga 1

Bornescu mai avea puţin şi-l pupa pe Cadu: "Nu l-am lovit! L-am tras de tricou ca să-l ridic" :D

Bornescu spune că nu l-a lovit pe Cadu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 11 mai 2012

Mircea Bornescu se va putea reîntîlni cu Ricardo Cadu în partida dintre U Cluj şi CFR care se va rejuca. Portarul a încercat să explice conflictul pe care l-a avut cu portughezul şi pentru care a primit o suspendare de două meciuri şi o amendă de 7.000 de lei VEZI AICI IMAGINI CU INCIDENTELE DINTRE CEI DOI!

"Nu l-am lovit pe Cadu. M-am dus la el şi l-am întrebat ce încearcă să facă. Întîi l-am împins, apoi l-am tras de tricou ca să-l ridic, i-am spus să nu se mai prefacă. Astfel de împingeri vezi în timpul unui meci la fiecare corner. Eu nu am nimic cu el, dar cred că a fost premeditat. Mă aşteptam ca măcar el, în calitate de căpitan, să dea tonul la calm", a spus Mircea Bornescu la Dolce Sport.

Portarul a povestit şi ce s-a întîmplat la vestiare:

"Eu nu eram acolo, dar am auzit scandal şi m-am dus şi eu. Am văzut că s-a format un meleu, însă am fost oprit de un coechipier să mă apropii. Eram cu atît mai nervos, iar atunci le-am strigat să mă lase. Ştiu că reacţia mea nu a fost la locul ei, cu siguranţă nu se vor mai repeta aceste lucruri. Dar nu vom accepta niciodată ca adversarii să vină şi să ne înjure sau să le facă semne obsece suporterilor".

Cadu şi Bornescu s-ar putea reîntîlni la rejucare!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.