Campionate

Coleg cu Dorin Goian? Gattuso nu exclude o întoarcere la Rangers

Rino Gattuso, unul dintre cei mai reprezentativi jucători italieni din ultimii ani

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 12 mai 2012

Gennaro Gattuso nu se mai vede la AC Milan. Precum Pirlo în 2011 şi la fel ca Seedorf, Nesta şi Van Bommel acum, jucătorul de 34 de ani consideră că vîrsta nu-l mai ajută să continue în tricoul ”rossonero”. ”Nu cred că pot să-mi închei cariera la Milan”, a zis bătăiosul mijlocaş, evident dezamăgit.

El nu vrea însă să se retragă prea curînd. Ba se şi gîndeşte la posibila destinaţie. ”Mi-ar plăcea să mai joc la Rangers. Acolo am devenit cunoscut ca fotbalist, am fost apreciat şi am cunoscut satisfacţii imense. Să mai îmbrac din nou acel tricou ar fi foarte frumos. Este un vis pe care sper să mi-l pot împlini. Problemele financiare ale clubului ar fi un impediment”, a declarat Gattuso.

463 de meciuri a disputat Gattuso pentru Milan, marcînd de 11 ori

Dacă va reveni la echipa din Glasgow, Gennaro ar ajunge coleg cu Dorin Goian, care evoluează în Scoţia din 2011. Sosit de la Perugia, italianul a evoluat Rangers doar un sezon, în 1997-1998 (34 de meciuri, 3 goluri), dar a fost suficient pentru a fi remarcat de granzii din Peninsulă. Mîna pe el a pus-o Milan, care l-a cumpărat în 1999 cu 8 milioane de euro, după un intermezzo de o stagiune la Salernitana.

 

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.