Liga 1

Două exclusivităţi în Gazeta de Duminică » Ce a scris Tudor şi ce riscă Steaua!

Raportul lui Tudor şi cazul Baciu au fost exclusivităţile Gazetei de ieri

Articol de Anastase Vlăsceanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Ediţia tipărită de ieri a dezvăluit în premieră raportul făcut de "centralul" bucureştean la U Cluj - CFR şi a anunţat că roş-albaştrii aşteaptă cu teamă decizia TAS în "cazul Baciu".

1. Raportul de gîgă al lui Tudor

Cele două pagini din raportul suplimentar întocmit de Tudor după meciul U Cluj - CFR au fost publicate de Gazeta de ieri. Raportul, scris cu majuscule şi cu multe greşeli gramaticale, nu conţine nici un nume de jucător, antrenor sau oficial care a fost implicat în incidentele pe care "centralul" le invocă pentru că a oprit meciul. În schimb face apel la "înregistrările mass-media care pot identifica exact persoanele care au lovit"

Începe raportul cu o frază hilară, "după înscrierea golului de nr. 20 Cadu acesta părăseşte terenul...", şi îl termină în acelaşi mod: "Datorită multiplelor încălcări ale regulamentului comportări violente, loviri, îmbrînceli, lupte fizice în cele două meleuri din tunel am decis oprirea definitivă a jocului". Pe lîngă faptul că nu foloseşte virgula şi nici nu face acordul în frază, apelează la prepoziţia "datorită" în loc de "din cauza", înţelegîndu-se astfel că în viziunea lui a oprit jocul "graţie sau mulţumită incidentelor" pentru că "din cauza" trebuie uzitată în cazuri negative.

2. Steaua, în pericol să piardă un milion de euro

Clubul din Ghencea are un nou litigiu la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne. E vorba despre cazul Eugen Baciu, iar ediţia tipărită de duminică a Gazetei a dezvăluit că FCM Bacău a mers în Elveţia şi, după ce a avut loc judecata finală pe 26 aprilie, părţilor li s-a comunicat că un verdict va fi dat în intervalul două săptămîni - 3 luni.

Suma pe care Steaua riscă să fie nevoită să o achite grupării moldave e de un milion de euro. Motivul? Nerespectarea clauzei din transferul jucătorului, care prevedea că dacă jucătorul e lăsat să plece liber sau i se reziliază contractul, Steaua achită Bacăului 800.000 de euro. La această sumă s-au adăugat penalităţi de 10 la sută pe zi.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.