Liga 1

VIDEO Le-a cîntat Popa » FCM Tg. Mureş a retrogradat în liga secundă după 1-4 cu Chiajna

+1 Foto
Adi Popa a marcat ieri al 3-lea gol stagional

Articol de Florin Petrescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Concordia a învins fără probleme echipa lui Sabău, pe care a trimis-o în divizia secundă.

Cea mai frumoasă echipă din acest retur a mai oferit un spectacol fotbalistic de zile mari celor două mii de fani care au încurajat-o din tribune. În timp ce Manchester City şi Manchester United îşi disputau titlul în Anglia, băieţii lui Reghecampf dădeau de pămînt cu Bumba şi compania.

Vezi AICI golurile

Adrian Popa nu a lăsat lumea să se aşeze bine în tribune, că a şi ridicat-o înapoi cînd a luat pe cont propriu o acţiune şi a transformat-o în gol, cu un şut în colţul lung (3). Pînă la pauză ilfovenii s-au mulţumit cu o dominare sterilă, urmînd ca în repriza secundă să dea drumul la toate motoarele.

Paulinho (49), Filip (60) şi Rocha (65) au semnat 16 minute de vis în care şi-au spulberat adversarii. 4-0 şi totul se terminase. Ultima impresie contează, iar Astafei s-a cuibărit între Mamele şi Petrovici, a scăpat de aceştia şi a marcat în poarta lui Niţă. Scor final 4-1, ilfovenii s-au salvat matematic, în timp ce Tg. Mureş mai păstrează doar şanse teoretice de a rămîne în Liga 1.

"Îmi dau nota 10 ca antrenor! Cînd ai condiţiile de la Chiajna, poţi refuza orice echipă!" (Laurenţiu Reghecampf, antrenor Concordia)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.