Liga 1

CFR se pregăteşte pentru Liga Campionilor » Ţinte: Duarte şi Teixeira

Duarte s-ar simţi în Gruia ca acasă, întrucît la CFR activează o mulţime de jucători portughezi

Articol de Valentin Şchiopu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

"Feroviarii" forţează transferul a doi dintre oamenii de bază ai Rapidului. Surse autorizate susţin că fundaşul portughez a semnat deja.

Şefii liderului şi-au creionat lista de transferuri pentru consolidarea lotului cu care vor aborda stagiunea viitoare. Totul depinde însă de clasarea la finalul campionatului. Fundaşul dreapta al Rapidului, Rui Duarte (31 de ani), este unul dintre jucătorii care vor ajunge sigur în Gruia, indiferent de deznodămîntul ultimelor etape, spun surse credibile din cadrul clubului.

Aflat la final de contract, jucătorul de bandă a fost ademenit în Gruia cu un salariu stagional de 220.000 de euro, superior celui pe care-l cîştigă în Giuleşti. Chiar preşedintele Rapidului, Constantin Zotta, a dezvăluit recent că portughezul Cadu l-a sunat pe Rui Duarte, înainte de meciul direct, pentru a-l convinge să semneze cu ardelenii.

Aceştia vor să-şi întărească postul de fundaş dreapta, acoperit de Lionn, cu evoluţii oscilante, şi de Panin, aflat aproape de finalul carierei.

Varianta Grigorie
"Feroviarii" mai caută şi un mijlocaş ofensiv. Ţintele sînt tot din tabăra Rapidului: Filipe Teixeira (31 de ani) şi Ştefan Grigorie (30 de ani). Portughezul e favorit să ajungă la Cluj, mai ales că s-a aflat în discuţii cu conducătorii CFR-ului pentru un transfer şi în perioada în care activa la Braşov. Andone l-ar prefera însă pe Grigorie, alături de care a lucrat la Dinamo şi la Rapid.

Ce jucători mai are CFR în vizor
Lobonţ (AS Roma): portar, 34 de ani
Z. Markovici (Mediaş): fundaş central, 25 de ani
Ad. Popa (Chiajna): mijlocaş dreapta, 23 de ani

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.