Liga 1

Azi se votează propunerea de dezafiliere a Craiovei » Mititelu: "Sandu îşi caută complici!"

Mititelu l-a atacat din nou pe Mircea Sandu

Articol de Răzvan Luţac  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Adunărea Generală votează astăzi propunerea de dezafiliere a Universităţii Craiova. Dacă nu se întruneşte cvorumul, decizia Comitetului Executiv de vara trecută se anulează.

La o zi după comemorarea lui Ion Oblemenco, fanii Universităţii Craiova vor sta din nou cu sufletul la gură. În Adunarea Generală a FRF, programată azi, se va lua o hotărîre definitivă în cazul dezafilierii clubului din Bănie. "Din punct de vedere juridic, decizia de luni este nulă. Nouă ni s-a refuzat dreptul la apărare, nu vom participa la şedinţă", a declarat finanţatorul oltenilor, Adrian Mititelu.

Oficialul craiovean l-a atacat şi pe preşedintele Federaţiei: "Mircea Sandu încearcă să îşi atragă complici, să îi păcălească pe ceilalţi membri, pentru a le pasa responsabilitatea".

Federalii se tem că votul de astăzi nu va mai avea loc, existînd zvonuri că acesta va fi anulat din cauza lipsei de cvorum. Pentru ca decizia să fie legală, trebuie să fie prezenţi cel puţin 180 din cei 260 de membri, iar soluţia să fie validată de 120 de "afiliaţi". În caz contrar, dezafilierea votată în august anul trecut de Comitetul Executiv devine nulă. Iar ulterior se va stabili în ce eşalon va evolua U Craiova din toamnă.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.