Liga 1

Ameninţări pe Facebook! » Grahovac, în război cu ultraşii Oţelului

+1 Foto
Contractul lui Grahovac cu Oţelul expiră în iunie 2014

Articol de Vlad Ispas  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Grahovac şi-a continuat războiul personal cu ultraşii gălăţeni, cu care s-a contrat şi în timpul meciului, şi în noaptea de dinainte.

Starea de tensiune se menţine în tabăra gălăţenilor, deşi echipa lui Dorinel Munteanu a ajuns la a treia victorie consecutivă, după succesul de sîmbătă cu U Cluj (2-0). În repriza a doua, portarul Branko Grahovac s-a înjurat cu suporterii proprii, cele două tabere provocîndu-se reciproc pînă la sfîrşitul meciului.

Motivul? În noaptea dinaintea partidei, bosniacul a trimis mai multe mesaje şefilor de galerie, solicitîndu-le acestora să se întîlnească şi să se bată, parte în parte! Fanii nu l-au iertat şi l-au huiduit pe Branko pe durata tuturor celor 90 de minute.

Întregul conflict dintre Grahovac şi ultraşi a început după meciul pierdut cu Astra (1-3), cînd portarul şi suporterii s-au luat la harţă chiar în faţa stadionului, în incident împărţindu-se şi cîţiva pumni.

S-au răzbunat pe maşini
Autoturismele lui Grahovac şi Milan Perendija au fost vandalizate în noaptea de după meciul cu U Cluj. Grahovac şi-a găsit maşina fără oglinzi, iar lui Perendija i-au fost tăiate cauciucurile şi i s-au furat oglinzile. Aceştia îi bănuiesc pe ultraşii gălăţeni de cele întîmplate.

"Am greşit cînd am reacţionat pe teren. Eu doar am primit mesaje de ameninţare şi le-am răspuns. De trei etape mă înjură continuu, în loc să încurajeze echipa" (Brako Grahovac, portar Oţelul)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.