Campionate

VIDEO Mourinho îngenunchează în faţa jucătorilor săi! Vezi aici cele mai tari momente de la încoronarea Realului

Cristiano cu Nuhazet

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 14 mai 2012

Astăzi este ziua celui mai titrat club din fotbalul spaniol şi a fost votată "Cea mai de succes echipă din secolul XX". Real Madrid a primit cel de-al 32-lea titlu din istoria de 110 ani a clubului.

"Galacticii" s-au înfiinţat în 1902 şi au reuşit să cîştige 32 de titluri, 18 cupe şi 8 supercupe ale Spaniei, dar şi o cupă a ligii.  Si pe plan internaţional Real Madrid s-a remarcat, fiind deţinătoarea recordului în ceea ce priveşte numărul de trofee cîştigate. "Albii" au cîştigat de 9 ori Liga Campionilor, de 2 ori Cupa UEFA, 3 cupe intercontinentale şi o supercupă a Europei.

Jose Callejon a făcut show aseară la decernarea titlului de campioni ai Spaniei şi i-a făcut intrarea în scenă lui Jose Mourinho. Acesta chiar a sărit în spatele portughezului, la fel cum a făcut şi la meciul cu Valencia.  Cristiano Ronaldo i-a făcut cadou tricoul său unui fan cu dizabilităţi.

Un moment incredibil a fost atunci cînd Jose Mourinho a fost invitat să urce pe podium alături de jucătorii săi. Portughezul a îngenuncheat în faţa acestor şi le-a mulţumit pentru performanţele obţinute alături de ei.

VEZI AICI IMAGINI DE LA DECERNAREA TITLULUI ÎN SPANIA!

 



Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.