Liga 2

EXCLUSIV » Iancu: "Nici în 100 de ani Poli nu va mai avea performanţele obţinute cu mine la conducere"

Marian Iancu, supărat că a preluat Poli

Articol de Adrian Bucur  —  Monday, 14 May 2012

Patronul timişorenilor a reacţionat după ce Mircea Sandu a făcut public faptul că Poli şi-a retras dosarul de licenţiere.


După ce zilele trecute a anunţat că Poli nu va juca în Liga I, Marian Iancu a retras dosarul de licenţiere. "Nu îndeplineam condiţiile de licenţiere pentru că există în continuare datorii de peste 2 milioane de euro. Caietul de licenţiere a fost făcut în ideea în care echipa urma să fie preluată în proporţie de 100% de autorităţile locale", a spus patronul timişorenilor, care a avut şi un mesaj pentru jucătorii timişoreni: "Ei sînt profesionişti şi vor fi plătiţi la zi. Mai mult nu am ce să le transmit".

"Cea mai proastă afacere din viaţa mea"
Patronul timişorenilor a făcut pentru prima dată de cînd investeşte în fotbal o declaraţie surprinzătoare: "Este cel mai prost lucru pe care puteam să îl fac în viaţa mea, fotbalul a fost cea mai proastă afacere din viaţa mea pentru că am intrat într-o lume mizerabilă", a spus patronul lui Poli.

"Sandu are dreptate"
Marian Iancu a reacţionat ironic atunci cînd a aflat despre părerea şefului de la FRF, care a spus că patronul lui Poli a distrus un oraş întreg. "Eu nu vreau să intru în polemici sau să mă cert cu el. Are dreptate. Am preluat o echipă acum 6 ani, la acea vreme era una din cele mai puternice formaţii de pe planetă şi juca finala Ligii Campionilor de pe Marte şi de pe Venus. Eu am băgat-o în pămînt şi am dus-o în liga a 16-a. Nici în o sută de ani, Poli nu va mai avea performanţele pe care le-a avut cu mine la conducere", a conchis Marian Iancu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.