Campionate

A început licitaţia pentru Falcao » Chelsea oferă 15 milioane de euro plus Torres!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 14 mai 2012

Chelsea a oferit pentru transferul atacantului columbian Radamel Falcao de la Atletico Madrid suma de 15 milioane de euro plus fostul jucător al madrilenilor Fernando Torres, informează As, care citează postul Telemadrid.

Falcao, 26 de ani, s-a remarcat în acest sezon prin cele 24 de goluri marcate în Primera Division, cu care a ocupat locul trei în clasamentul golgheterilor, după Lionel Messi (FC Barcelona - 50) şi Cristiano Ronaldo (Real Madrid - 46), şi prin cele 12 reuşite din Europa League, cu care a devenit golgeterul competiţiei, două dintre acestea fiind realizate în finala de la Bucureşti, cu Athletic Bilbao, scor 3-0.

Atletico Madrid l-a cumpărat pe Falcao vara trecută, când a plătit 40 de milioane de euro clubului Porto. Fernando Torres, 28 de ani, a fost transferat de la Atletico Madrid la Liverpool în iulie 2007, pentru 21 de milioane de lire sterline (circa 25 de milioane de euro).

În 31 ianuarie 2011, atacantul internaţional spaniol a trecut de la cormorani la Chelsea pentru 50 de milioane de lire sterline (58 de milioane de euro) - al şaselea transfer din istoria fotbalului ca sumă - însă El Nino nu a avut evoluţii strălucite la gruparea londoneză.

Sursă: Mediafax

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.