Liga 1

Victor Becali la Radio GSP: "Dacă mă implicam eu, Bonetti se antrena cu secunzii lui! Ce relaţie mai pot avea jucătorii cu el?"

Dario Bonetti

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 14 mai 2012

Impresarul Victor Becali a vorbit la Radio GSP despre situaţia de la Dinamo şi despre antrenorul Dario Bonetti, care şi-a acuzat jucătorii de blat cu CFR, scor 0-1

. Luchin şi Dănciulescu au fost primii care s-au declarat nemulţumiţi de atitudinea antrenorului, iar Bălgrădean l-a criticat şi el pe italian după ce a fost trecut rezervă, pe motiv că este prieten cu antrenorul ardelenilor, Ioan Andone.

"Pe Luchin nici nu îl reprezint eu, iar Dănciulescu a vorbit imediat după meci. Eu am stat în vestiar? Cum să influenţez jucătorii? Eu nici nu ştiu dacă m-am văzut cu Danciu în ultimul an de zile.

Păi dacă m-aş fi implicat eu, Bonetti se antrena cu secunzii lui! Îl antrena pe Birindelli, pe maseur şi nu mai ştiu pe cine. Dar e problema lor, nu a mea.

Jucători sînt sînt profesionişti, trebuie să-şi facă treaba. Dar, dacă cineva cu care colaborezi toată ziua te face trădător, ce relaţie mai poţi avea cu el?

Nici cînd l-au pus pe Ciobotariu nu m-au întrebat şi nici nu trebuie să facă asta. Nici dacă-l pun pe Capello nu mă bag eu. Eu sînt un suporter al lui Dinamo, atît.

Să ajungă un portar ca Bălgrădean, Dinamo pe primul loc e şi datorită lui, să fie suspectat şi ţinut pe bancă după declaraţiile lui Andone că el l-a promovat... nu mi se pare normal. Un antrenor care vine din Italia să gîndească la modul ăsta, că jucătorii îl vînd?! Asta e mentalitate italienească sau mai românească decît a noastră?", a zis Victor Becali.

Acesta a comentat şi situaţia preparatorului fizic al Rapidului, Diego Longo, protagonistul incidentului cu oficialul Mediaşului, Anton Heleşeanu, pe care l-a bruscat în tribună la meciul direct: "Vine Diego Longo şi ne ia la bătaie în România! Probabil în Italia era ospătar. Ar tebui să fie exclus de tot, să nu mai aibă dreptul de a profesa în România.

Iar Cadu cine mai e de nu poate fi contestat? A zis că cei care îl critică sînt papagali. Păi el dacă era mare fotbalist, juca la Porto nu la CFR Cluj. Au fost contestaţi ei Maradona, Ronaldo, cine e Cadu? Nu are respect faţă de ţara în care îşi cîştigă existenţa".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.