Liga 1

VIDEO A renăscut Spadacio! » Brazilianul a fost cel mai bun de pe teren în meciul cu Ceahlăul, 2-1

+1 Foto
Spadacio a făcut cel mai bun meci al său de cînd a venit la Astra

Articol de Ciprian Avădanei  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Adus ca o mare vedetă la Ploieşti, brazilianul a fost aseară omul meciului, cu un gol şi o pasă de gol.

Fără obiectiv în acest final de sezon, Ceahlăul putea marca încă de la prima acţiune a partidei, dar "capul" din cîţiva metri a lui Gafiţa a plesnit transversala. Mai echilibrată, Astra a preluat controlul meciului, iar Bărboianu l-a învins pe ezitantul Jovici, după ce Spadacio a luminat jocul prahovenilor cu o pasă perfectă (14). "Puriul" a zîmbit de la oficială, iar brazilianul care ia 20.000 de euro pe lună la Ploieşti a marcat simplu pentru un 2-0 liniştitor (28).

Click aici pentru a vedea golurile!

Urecheaţi zdravăn la pauză, nemţenii au pornit în forţă repriza secundă. Muscalu i-a întors pe toate feţele pe Junior Morais şi pe Oprsal şi a şutat sub bară, fără nici o şansă pentru Grigore. A fost singurul zvîc al oamenilor lui Costel Enache pentru că Astra a ştiut cum să-şi conserve avantajul minim pînă la final şi au scăpat de orice emoţie în privinţa retrogradării.

ALTE ŞTIRI DE LA MECI:

Bărboianu şi Muscalu au spart gheaţa
Adus în vară la echipă de la Dinamo, Ştefan Bărboianu a reuşit aseară să marcheze primul său gol pentru Astra. Mai mult timp accidentat, fundaşul dreapta de 24 de ani a evoluat doar în 13 partide în acest sezon pentru prahoveni. Şi pentru Muscalu golul marcat aseară a fost o premieră. Mijlocaşul nemţean e la prima sa reuşită în Liga 1 în 15 meciuri, în timp ce Bărboianu a ajuns la cota 3 în 109 partide.

Inbox:
- Suspendat aseară, după ce a fost eliminat în partida cu Concordia, Mircea Rednic a stat alături de preşedintele Dinu Gheorge în tribuna oficială şi a comunicat cu Mihai Teja cu ajutorul mobilului.
- Portarul Cătălin Grigore a bifat contra Ceahlăului primul său joc în acest sezon. În aceeaşi situaţie cu goalkeeper-ul Astrei s-a aflat şi fundaşul central Nogo, trimis mai mult la echipa a doua.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.