Liga 1

Andone avertizează: ”Mioveniul şi-a odihnit jucători cu Dinamo. Nu e o echipă rea”

Andone este convins că Mioveni poate fi un adversar incomod

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 15 mai 2012

Ioan Andone rămîne prudent. Deşi echipa sa joacă diseară pe terenul ”lanternei roşii”, venită după 8 înfrîngeri consecutive, antrenorul lui CFR Cluj crede că Mioveni poate pune probleme deoarece ”nu este o echipă atît de rea cum pare”.

"Ne aşteaptă un meci cu o formaţie retrogradată, pe care putem să ni-l facem greu, cum a fost şi cel cu Voinţa. Stresul, jocul din trei în trei zile ne fac să nu jucăm spectaculos. Este dificil să joci cu o echipă fără presiune, totul ţine de determinare şi de concentrare şi sper să nu facem lucruri prosteşti”, a zis Andone.

Tot el a completat: ”Mioveni şi-a odihnit ceva jucători cu Dinamo. De exemplu, nu a jucat Ayza. Este o echipă care, dacă o analizezi bine, nu e una rea. Cu Rapidul a jucat de la egal la egal. Neaga e un jucător care a cîştigat campionate în România, Naidin a fost la Dinamo. Sigur va fi un meci strîns, pe care îmi doresc să îl gestionăm bine”.

4 absenţe importante are CFR pentru partida de la Mioveni: Cadu, Ronny, Peralta şi Camora, toţi suspendaţi

"Dacă învingem la Mioveni, apoi batem şi Universitatea Cluj, putem fi campioni, putem sărbători. Mă aşteptam să fie un final de sezon cu multe contre, cu multe piedici, dar nu ştiam că va fi chiar aşa. Asta este, ne luptăm cu toţi şi vom cîştiga"
Ioan Andone, antrenor CFR Cluj

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.