Liga 1

Sold out! » Steliştii au cumpărat toate biletele puse în vînzare pentru derby-ul cu Dinamo

De-a întregii zile, mii de suporteri au format ieri cozi interminabile la casele de bilete de la Arena Naţională pentru a prinde un tichet la Steaua - Dinamo // Foto: Raed Krishan

Articol de Ionuţ Petrişor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Pentru prima dată în istoria Derby-ului de România, toate biletele s-au vîndut cu mai mult de 48 de ore înainte de startul meciului.

50.000. Aceasta e suma tichetelor pe care Steaua le-a tipărit pentru superconfruntarea cu Dinamo, de mîine seară, şi care ieri după-amiază s-au terminat. În prima zi în care au fost disponibile la casele de la Arena Naţională s-au şi epuizat, ieri fiind achiziţionate ultimele 15.000.

E pentru prima dată în istoria duelurilor dintre cele două formaţii, care datează din 1948, cînd casele de bilete se închide cu mai bine de 48 de ore înainte de primul fluier al arbitrului. Derby de România va bate şi recordul de asistenţă la meciurile din Liga 1 în ultimii aproape 20 de ani, precedentul fiind Steaua - Rapid, în toamna anului trecut, disputat tot pe Arena Naţională cu 41.000 de oameni în tribune.

Ultima dată cînd s-a jucat cu mai mulţi spectatori în prima ligă s-a întîmplat în vara lui 1993. Atunci, Dinamo şi Steaua au jucat în chiar prima etapă, pe fostul "23 August", cu 60.000 de spectatori.

10 ani au trecut de la precedentul meci dintre Steaua şi Dinamo care a adus 50.000 de spectatori: Supercupa României, disputată pe 2 martie 2002 şi cîştigată de Steaua cu 2-1, printr-o "dublă" a lui Trică

450 de mii de euro e suma pe care Steaua a încasat-o din biletele vîndute pentru derby-ul cu Dinamo

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.