Liga 1

Primul cartuş pentru Bonetti » Italianul îşi joacă postul în derby-ul cu Steaua

Bonetti este sub presiune: jucătorii nu îl vor, iar şefii aşteaptă rezultate

Articol de Eduard Apostol, Cătălin Gheorghiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Italianul dinamoviştilor depinde de Derby de România, dar şi de finala Cupei României. Jucătorii nu-l mai suportă pe antrenor, iar şefii aşteaptă rezultate.

Dinamo mai are de disputat trei partide oficiale în acest final de sezon. Două în campionat, cu Steaua şi cu Astra, plus finala Cupei României, cu Rapid, toate pe Naţional Arena. Meciuri vitale nu doar pentru club şi pentru jucători, dar şi pentru antrenorul Dario Bonetti.

Dacă bate Steaua, italianul va avea linişte. Dacă bate şi pe Rapid, atunci va continua sută la sută cu Dinamo şi din vară. Dacă pierde şi cu Steaua, şi cu Rapid, pleacă! Dacă va cîştiga cu Steaua, dar pierde finala Cupei, soarta lui stă în balanţă.

Deşi are sprijinul necondiţionat al lui Nicolae Badea şi Dragoş Săvulescu, Bonetti e din ce în ce mai criticat de jucători. "Orice s-ar întîmpla, vina cade pe noi, jucătorii. Ne înjură lumea, iar pe Bonetti îl aplaudă, chiar dacă el joacă şi cu 7 apărători la un meci cu o echipă retrogradată", au punctat elevii italianului. Iar acest lucru ar putea conta decisiv în cazul în care Dinamo nu bate Steaua şi Rapid.

Bonetti mai are contract încă doi ani din vară, însă în acord este prevăzut că poate fi dat afară dacă nu încheie campionatul pe locul 2 sau nu cîştigă Cupa României.

Borcea absent cu Steaua,  prezent la finala cu Rapid
Cristi Borcea nu va fi prezent la Derby de România mîine seară, acţionarul "cîinilor" preferînd să rămînă la Miami alături de soţia sa, Alina, care urmează să nască pînă la finele lunii. Şeful roş-albilor va vedea meciul la TV şi-a convenit cu naşul său, Gigi Becali, să nu-şi vorbească înainte şi după partidă, pentru a evita eventuale dispute. Borcea va sosi la începutul săptămînii în Bucureşti, întrucît vrea să asiste la finala Cupei, cu Rapid, miercurea viitoare.

28.500 de euro este suma cu care este plătit staff-ul tehnic al lui Dario Bonetti, în afara "principalului" mai fiind doi secunzi şi un preparator fizic

4 victorii, o remiză şi 3 eşecuri a bifat Bonetti în acest mandat în Ştefan cel Mare

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.