Liga 2

Craiova în Liga 1? » Joi aflăm dacă Universitatea îşi cîştigă dreptul de a juca în primul eşalon!

Adrian Mititelu nu cedează deloc în războiul cu șefii fotbalului românesc

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 16 mai 2012

UPDATE LUNI, 18:30 / Craiova îşi va susţine cererea de licenţă joi la Comisia de Licenţiere a FRF!

Deşi tocmai a fost dezafiliată definitiv de FRF, Universitatea Craiova are depusă o cerere pentru a obţine licenţ
a valabilă pentru viitoarea ediţie a Ligii 1. Anunţul l-a făcut Administraţia Sistemului Naţional de Licenţiere. Acelaşi organism a precizat însă că solicitarea nu poate primi răspuns favorabil deoarece ”U” a fost ”exclusă pe 20 iulie 2011”. Potrivit site-ului oficial al FRF, cererea a fost înregistrată cu numărul 979 la data de 2 aprilie.

"Această persoană juridică nu a participat în competiţiile organizate de FRF sau de LPF în sezonul 2011-2012, fiind exclusă din FRF la data de 20 iulie 2011. Ca atare, nu are dreptul sportiv să participe în campionatul Ligii I în sezonul pentru care a solicitat licenţa. Soluţionarea cererii de acordare a licenţei este de competenţa Comisiei de licenţiere a cluburilor, care va pronunţa o hotărâre pînă pe 25 mai 2012, conform calendarului de funcţionare prevăzut în Anexa I a Regulamentului Naţional de Licenţiere a Cluburilor, ediţia 2011, care poate fi consultat pe site-ul oficial al FRF", se arată în comunicatul ASNL

Clubul SC FC U Craiova SA a fost exclus, luni, din Federaţia Română de Fotbal, în cadrul Adunării Generală a FRF, cu 168 de voturi pentru, 18 abţineri şi 5 împotrivă.

FRF anunţa, pe 20 iulie 2011, că Universitatea Craiova a încălcat grav statutul federaţiei, astfel că a fost exclusă provizoriu de Comitetul Executiv pînă cînd măsura va fi validată de Adunarea Generală a FRF. Potrivit FRF, Universitatea Craiova a refuzat să-şi retragă acţiunile în instanţele civile împotriva Federaţiei Române de Fotbal, iar Comitetul Executiv a decis dezafilierea clubului.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.