Liga 1

Ilie Stan vrea să i se recunoască meritele: "Aştept tricoul de campion!"

Ilie Stan

Articol de Vlad Nedelea  —  Wednesday, 16 May 2012

Fostul antrenor al Stelei, Ilie Stan, a spus că şi-ar dori ca Steaua să cîştige titlu. Acesta crede că şi el a contribuit la acest posibil succes şi că ar merita un tricou de campion.

"Au rămas în lupta pentru titlu trei echipe. Cred că echipa care va cîştiga şase puncte în următoarele meciuri va deveni şi campioană. Mi-aş dori foarte mult ca Steaua să cîştige titlul, pentru că aş avea şi eu un merit. Şi zic eu că aş merita un tricou de campion. Cred în forţa Stelei, în dorinţa jucătorilor şi le doresc multă baftă. Mai întâi Steaua trebuie să cîştige cu Dinamo, iar apoi la Cluj ca să joace cu titlul pe masă", a spus Ilie Stan.

Stan este foarte dezamăgit de retrogradarea celor de la Sportul Studenţesc şi a spus că şi-ar dori să revină cît mai repede în Liga 1.
"Sportul o echipă frumoasă, e păcat că retrogradează, azi însă nu au avut nicio şansă pentru că rapidiştii au făcut un joc foarte bun. Le va fi greu acum, pentru că joacă în Liga a II-a, dar sper să revină cât mai repede în Liga I", a adăugat fostul antrenor al Stelei.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.