Campionate

VIDEO Isterie » Barajul pentru un loc în Bundesliga s-ar putea rejuca din cauza suporterilor

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Ultraşii din Dusseldorf au invadat terenul în prelungirile jocului cu Hertha, deşi la 2-2 (2-1 în tur) Fortuna era promovată. Întrerupt 20 de minute, meciul s-a reluat, însă berlinezii au depus contestaţie


Nebunie, violenţă, teroare la Dusseldorf! Fanii Fortunei au întrerupt, marţi seară, returul barajului de retrogradare-promovare în Bundesliga cu Hertha (2-1 în prima manşă)! S-a întîmplat în prelungirile dictate de arbitrul Stark, deşi tabela indica 2-2, scor la care favoriţii reveneau după 15 ani în prima divizie.

Click aici pentru rezumatul partidei!

Isterizaţi de bucurie sau disperaţi că oaspeţii ar putea marca în ultimele două minute din cele şapte adiţionale, ultraşii n-au mai avut răbdare. Au invadat terenul, au aprins torţe şi au luat suvenir bucăţi de gazon. În învălmăşeală s-a prins şi căpitanul Lambertz, ce a sărbătorit cu o făclie pasată de fani.

Speriaţi, jucătorii şi arbitrii au fugit la vestiare. Poliţia a restabilit ordinea cu cîinii, echipele revenind pe teren după 20 de minute. Stark a reluat meciul, pentru ultimele 120 de secunde. Scorul a rămas 2-2, dar promovarea Fortunei e pusă în pericol. Hertha a depus contestaţie şi Federaţia germană a deschis o anchetă. Şi e posibil ca returul barajului să fie rejucat. De astă-dată însă pe teren neutru!

Stark lovit de Kobiaşvili?
Nervii jucătorilor de la Hertha, distruşi după retrogradare, au explodat la vestiare. Lell, Niemeyer şi Kobiaşvili l-ar fi insultat pe arbitrul Stark, iar căpitanul Herthei i-a tras un pumn în faţă. "Porc laş ce eşti! Nu trebuia să mai fluieri reluarea partidei", i-ar fi strigat gruzinul "centralului", potrivit Bild.

"Am acceptat să revenim în teren doar la insistenţele poliţiei şi ca să evităm o baie de sînge. Jucătorii noştri au evoluat sub teroare"
Christoph Schickhardt, avocat Hertha

Au distrus un vagon
Noaptea, la înapoierea acasă, a fost rîndul fanilor Herthei să facă scandal. În trenul ce-i transporta la Berlin au distrus un vagon, care a trebuit să fie abandonat pe drum, în gara din oraşul Hamm. Iar traficul feroviar pe ruta respectivă a fost dat peste cap, ajungîndu-se la întîrzieri de cîte 3 ore.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.