Liga 1

TAS dă azi, la ora 12:00, decizia în Cazul Cluj!

U.Cluj - CFR

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 16 May 2012

Avocatul LPF Cătălin Ciubotă a intervenit în direct la Contraatac şi a spus că cei de la TAS au cerut toate documentele de la meciul U Cluj - CFR. Forul internaţional va da o decizie vineri, la ora 12:00, cu cîteva ore înainte de rejucarea meciului în cauză

"CFR a făcut un apel declarativ. S-a făcut cerere de suspendare a efectelor hotărîrii Comisiei de Disciplină. Cererea a fost făcută de CFR miercuri dimineată, a fost comunicată în aceeaşi zi la Ligă, la ora 16:00, şi TAS a dat un termen de două ore ca LPF să răspundă.

Răspunsul a fost dat, dar cele două părţi (CFR şi U Cluj) nu au primit motivarea, fiindcă membrii Comisiei încă lucrează la o motivare. Nu poti contesta o măsură decît dacă îi cunoşti raţionamentele ce au stat la baza pronunţării ei. De unde să ştie CFR-ul ce motivează membrii Comisiei? Nu te poţi adresa TAS-ului fără a cunoaste dacă există vreun motiv de suspendare!

Tribunalul a cerut părerea Ligii şi a celor de la Universitatea Cluj, în regim de urgenţă, pînă în ora 4:30, ieri. TAS se va pronunţa în data de 18 mai, adică vineri, ora 12:00. Este destul de curios pentru că într-o asemenea situaţie se deschide calea atacării acestor decizii chiar la tribunalele din Elveţia" , a declarat avocatul LPF, Cătălin Ciubotă.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.