Dieta&Fitness

FOTO Dacia anunţă două noi modele: Dokker, un vehicul polivalent de 5 locuri, şi Dokker VAN, versiunea utilitară

+6 Foto
FOTO: dacia.ro

Articol de Valentin Damian  —  joi, 17 mai 2012

Dacia Dokker şi Dokker VAN sînt ultimele modele care vor completa gama Dacia. Lansarea celor două maşini este prevăzută în semestrul al doilea al acestui an.

Dacia Dokker este un vehicul polivalent cu 5 locuri. Modelul va fi unul practic şi polivalent, fiind disponibil cu una sau chiar două uşi laterale care vor culisa. Maşiva va fi perfect adaptată nevoilor clienţilor care-şi doresc un autovehicul cu variante multiple de utilizare. Dokker va avea un portbagaj generos, cu posibilităţi multiple de modularitate. Dokker va fi un autovehicul atît pentru deplasarea în condiţii de confort a 5 persoane, cît şi pentru transportul unor obiecte voluminoase.

Dokker VAN va fi versiunea utilitară. Va fi un model adresat micilor întreprinzători sau societăţilor comerciale. Cei de la Dacia au declarat că acesta va avea un volum de încărcare cel mai bun din segmentul său.

De unde vine
Numele Dokker este derivat din cuvântul « dockworker » din limba engleză, cu referire la muncitorii care asigură încărcarea şi descărcarea navelor într-un port. Termenul subliniază astfel capacitatea mare de încărcare a celor două vehicule, adaptabilitatea şi robusteţea lor.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.