Liga 1

Ionuţ Popa îl atacă pe Stoichiţă: "Atunci cînd primeşti indicaţii eşti slab, o cîrpă!"

Articol de Vlad Nedelea  —  joi, 17 mai 2012

Ionuţ Popa crede că un antrenor care primeşte indicaţii în timpul meciului este slab. Antrenorul lui CSMS Iaşi a făcut referire la momentul din timpul partidei Rapid - Steaua, atunci cînd Mihai Stoichiţă a fost sunat în timpul meciului.

"Un antrenor care primeşte indicaţii prin telefon este slab. Slab, slab! Mie dacă mi-ar da cineva indicaţii, l-aş băga întâi în aia mă-sii şi pe urmă aş pleca. Ce-s antrenor sau cîrpă? Cînd eram antrenor la UTA, înaintea meciului cu Steaua, am fost chemat şi am văzut pe o foaie scrişi 12 jucători. Am luat foaia şi le-am zis: Băi frizerilor, băi papagalilor, aţi făcut o listă cu 12 jucători. Apostolii au fost 12, la o echipă de fotbal joacă 11. Am plecat din birou şi am câştigat cu 2-0. Seara au vrut să mă dea afară", a spus Ionuţ Popa.

Tehnicianul celor de la CSMS Iaşi a făcut referire şi la derby-ul din această seară şi crede că este un meci fără importanţă. Popa nu dă nici o şansă Stelei la titlu, el spunînd că este o finală pentru o medalie de bronz.

"Nu mi-a venit a crede cînd am văzut că 55.000 de oameni vor să vadă Steaua - Dinamo, finala pentru medaliile de bronz. Cine bate, termină pe trei. Meciul ăsta n-are importanţă. Campionatul se joacă între CFR Cluj şi FC Vaslui", a afirmat Ionuţ Popa.

Steaua - Dinamo se dispută în această seară, de la ora 21:45, în direct la DigiSport şi liveTEXT pe GSP.RO

Rusescu şi M. Niculae au fiecare cota 2.50 pentru un gol în derby! Care va marca?

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.