Liga 1

Porumboiu îl refuză pe Colţescu la ultima etapă: "Vreau străini!" vs. Răspunsul lui Crăciunescu: "E bolnav. Nu vorbesc cu un om aflat în suferinţă"

Adrian Porumboiu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 18 mai 2012

UPDATE 13:45 » Ion Crăciunescu, preşedintele CCA, i-a răspuns lui Adrian Porumboiu, preşedintele celor de la FC Vaslui: "E bolnav. M-am săturat de Porumboiu, ce să-i mai răspund? Este într-o mare suferinţă, nu vorbesc cu un om bolnav. Sper să se facă repede cît mai bine", a spus acesta la DigiSport 1, la emisiunea "Fotbal Club".

Oficialii clubului FC Vaslui prin vocea finanţatorului Adrian Porumboiu a anunţat astăzi că nu mai are deloc încredere în Ion Crăciunescu, preşedintele CCA. Tocmai din acest motiv acesta a solicitat Federaţiei Române ca meciul din ultima etapă dintre Vaslui şi Universitatea Cluj să fie arbitrat de o brigadă din străinătate!

"Nu mai avem încredere în Ion Crăciunescu! E un tip răzbunător, în plus apără interesele şi altei formaţii din Liga 1. Acesta nu este deloc străin de incidentele de la meciul U Cluj - CFR! Vrem o brigadă din străinătate la ultimul meci, cel cu Universitatea pentru a nu-i face plăcerea lui Crăciunescu ca să-l delege pe Sebastian Colţescu la acest meci", a declarat Porumboiu pentru GSP.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.