Liga 1

Paszkany: ”Nu cred că vor mai apărea tensiuni între Cadu şi Bornescu”

Bornescu a sărit la Cadu, care se dusese să celebreze golul din penalty în fața fanilor ”studenților”. Ambii au luat ”roșu”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 18 mai 2012

Arpad Paszkany este convins că revederea dintre Cadu şi Bornescu va fi una paşnică astăzi, după ce conflictul dintre cei doi s-a extins acum zece zile şi a dus la întreruperea derbyului clujean dintre Universitatea şi CFR.

„Nu cred să mai existe noi tensiuni între cei doi. Eu consider că aceste tensiuni s-au consumat în meciul trecut şi mă aştept ca acum fiecare să se concentreze pe joc. De altfel, primele declaraţii făcute de Cadu după acele incidente au fost unele paşnice, fair-play, aşa cum este şi normal să se întîmple”, a zis patronul ”ceferistilor”.

”Din păcate, foarte multe lucruri negative sînt datorate celor care conduc fotbalul românesc, pornind de la şefii LPF şi pînă la unii dintre conducătorii vremelnici ai cluburilor”
Arpad Paszkany, patron CFR Cluj

Şeful din Gruia a anunţat că nu va fi prezent în această seară pe Cluj Arena: „Eu nu mă duc la meciurile disputate în deplasare, nu voi merge pe stadion nici diseară. Oricum, pe Cluj Arena sînt interzis şi nici nu intenţionam să merg”.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.