Liga 1

VIDEO Fotbal de B! » Voinţa a evitat abia în partea a doua ruşinea unei înfrîngeri în faţa Mioveniului

+1 Foto
Popa a marcat golul egalizator în meciul cu Mioveni

Articol de Adrian Bucur  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Sibiul şi Mioveniul au jucat ieri doar pentru statistică, ambele echipe fiind retrogradate înainte de primul fluier al "centralului" Dorian Micloşină.

Ultima reprezentaţie a elevilor lui Alexandru Pelici pe prima scenă a fotbalului românesc a interesat numai vreo 200 de spectatori, astfel că atmosfera la tragerea cortinei a fost dezamăgitoare. Năstăsie (5) le-a mai dat fanilor un motiv de dezamăgire în startul meciului, după ce a reuşit să-l învingă pe Zăvoi cu un şut din interiorul careului. Verzii au forţat pînă la pauză, dar nu au găsit soluţia pentru a deschide lacătul porţii apărate de Popescu.

VEZI AICI IMAGINI VIDEO!

Cifrul a fost oferit la pauză de Pelici, pentru că ardelenii au intrat mult mai montaţi în mitanul secund, iar Iulian Popa a găsit rapid egalarea (49). Ultima treime a partidei i-a aparţinut lui Zăgrean. Atacantul împrumutat de la Poli Timişoara a reuşit desprinderea cu o lovitură de cap în plasa laterală (57), apoi a închis meciul în urma unei faze confuze în careul oaspeţilor (68).

Voinţa şi Mioveniul merg la braţ în liga secundă, dar fanii sibieni trăiesc cu emoţii următoarele luni pentru că în oraş s-a vorbit tot mai des în ultima perioadă despre desfiinţarea echipei. Nici clubul argeşean nu stă pe roze, situaţia financiară a fotbaliştilor lui Marin Radu II fiind efectiv disperată.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.