Liga 1

Ioan Andone i-a recunoscut meritele fostului antrenor: "Îi mulţumesc lui Costa"

Andone speră să joace măcar de data asta cu CFR în grupele Ligii

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Ioan Andone era extrem de fericit la finalul partidei, însă a recunoscut că principalul merit pentru titlu îi aparţine lui Jorge Costa, cel care a condus echipa timp de 25 de etape.

- Domnule Andone, felicitări pentru victorie şi pentru încă un titlu!
- Mulţumesc! A fost un meci foarte greu, Universitatea a jucat bine, a condus cu 2-0, dar apoi a fost acea eliminare şi am profitat. Ăsta e fotbalul, trebuie să ai şi şansă! Poate n-am fost cei mai buni, însă am luat cele trei puncte care ne asigură titlul.

- Cum aţi reuşit să-i treziţi pe jucători de la numirea dumneavoastră pe banca tehnică?
- Trebuie să fiu corect şi să recunosc că am avut şi noroc în aceste etape cît timp am stat pe bancă. Timpul a fost prea scurt ca să fac eu prea multe modificări. Echipa asta a fost creată de Jorge Costa, are un rol important în acest succes.

- Credeţi că cei de la U Cluj au fost motivaţi de adversare?
- N-aţi văzut ce atmosferă a fost în tribune? Cum să nu dai totul? Adversarii noştri şi-au apărat corect şansele pentru că aşa e normal. Nu cred c-a fost vreo valiză la acest meci.

- E al doilea titlu pe care-l obţineţi cu CFR şi finalul e similar celui din 2008. Cadu a marcat din penalty şi tot pe terenul lui U Cluj.
- E doar o coincidenţă, însă Cadu e un băiat deosebit, un "ceferist" adevărat.

- Cum veţi petrece?
- Mergem în cantonament şi voi stabili care va fi echipa pe care o voi băga cu Steaua. O să fac nişte schimbări, pentru că nu poţi să foloseşti aceiaşi jucători tot timpul. Am avut o săptămînă absolut infernală!

"Vom continua cu Ando, vom construi împreună o echipă foarte puternică. Lui Jorge Costa îi vom trimite un tricou de campion, apreciem munca pe care a depus-o la CFR în acest sezon" (Arpad Paszkany, patron CFR)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.