Liga 1

Jucătorii lui Dinamo îşi fac "mea culpa": "Sîntem praf!", DAR nu-l iartă pe Bonetti: "Nu are cine să ne aşeze pe teren"

Dinamoviştii s-au resemnat

Articol de Vlad Nedelea  —  sâmbătă, 19 mai 2012

Dario Bonetti este din ce în ce mai contestat de jucătorii şi acţionarii lui Dinamo. Chiar dacă suporterii sînt de partea lui, antrenorul italian are zilele numărate la clubul din Ştefan cel Mare.

Deşi jucătorii dau vina şi pe Bonetii pentru parcursul slab din ultimele etape, aceştia recunosc că au şi ei o parte de vină în toată această poveste.

"Am avut atitudinea unei echipe mici, de locul 14-15. Conduceam Steaua şi, vezi Doamne, ce frică ne era de-o victorie în derby! Mentalitate mică! Şi faptul că nu mai sîntem uniţi se vede! Fiecare încearcă să scape basma curată, de la antrenori şi pînă la jucători, fiecare face doar ce-i trece prin cap", s-au revoltat jucătorii lui Dinamo.

"Noi sîntem praf, dar şi fiindcă n-are cine să ne aşeze în teren. Degeaba facem cîte două ore şi jumătate de antrenament tactic, nu se vede nimic! Greşeala cea mai mare e că ne-a acuzat de blat de multe ori, după care spune că e înţeles greşit, ne suspectează pe mulţi, întreţine o atmosferă urîtă", au adăugat jucătorii lui Dinamo.

Citeşte şi: Dragoş Grigore acuză: "Răul vine din interior"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.