Liga 1

Porumboiu se ia de Wesley: ”Nu voi sta cu capul plecat cînd un jucător cere ceva”

Adrian Porumboiu nu acceptă sfaturi de la jucătorii săi

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 19 mai 2012

Adrian Porumboiu nu a avut răbdare şi i-a replicat aspru lui Wesley. Golgeterul brazilian spuse după 2-1 cu Oţelul că ”plec dacă cu cîştigăm titlul. Avem un patron cu bani, dar nu merge şmecheria cu 3-4 jucători mai buni şi mai bine plătiţi şi atît. Degeaba are domnul Porumboiu bani dacă nu face transferuri. Dacă ar face, atunci am cîştiga campionatul an de an”.

Prin vorbele sale, starul „galben-verzilor” şi-a ridicat în cap coechipierii, dar înainte de toate l-a deranjat teribil pe finanţator, ce i-a amintit sud-americanului că este doar jucător, nu şi consilier al conducerii.

27 de goluri a marcat Wesley în actuala Liga 1, fiind golgeterul detaşat al întrecerii

„Nu voi face niciodată ce vrea Wesley, adică să aduc fotbaliştii alături de care şi-ar dori el să evolueze. Nu are nici o treabă, pentru că nu a jucat singur la Vaslui. Mai mult, ştiu foarte bine ce am de făcut şi nu voi sta cu capul plecat cînd cere un jucător una sau alta”, a ripostat Porumboiu. Sud-americanul ar avea o variantă din China.


”Mi-ar părea rău ca să plece
, pentru că toata lumea ştie că este un jucător foarte bun. Totuşi, o echipă nu trebuie să stea numai într-un jucător. Vasluiul în campionatul viitor trebuie să aibã un lot foarte echilibrat dacă îşi propune obiective înalte”

Augusto Inacio, antrenor FC Vaslui

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.