Liga 1

Accidentarea lui Bud, material de studiu la Bologna

Cristi Bud

Articol de Cosmin Prişcă  —  Saturday, 19 May 2012

Specialiştii Institutului Isokinetic din Bologna vor prezenta cazul atacantului Cristi Bud de la Gaz Metan la Congresul Mondial de Recuperare Medicală de anul viitor.

Accidentat grav pe data de 8 decembrie 2011 în meciul de Cupă cu Poli Timişoara, atunci cînd s-a ales cu patru ligamente rupte, plus ambele meniscuri dar şi capsula articulară distrusă, vîrful de atac Cristi Bud a efectuat ieri în Italia, la celebra clinică pentru sportivi, o serie de teste, pentru ca medicii să se edifice asupra stării sale actuale de sănătate.

Medieşanul a fost supus la trei teste. ”Am făcut testul isokinetic, pe urmă mi s-a recoltat sînge din ureche şi am alergat pe bandă în diferite tempo-uri pentru a se vedea dacă muşchii rezistă, iar în final mi s-au studiat activităţile specifice, alergare, rupere de ritm şi schimbări de direcţie. Sînt foarte fericit că sînt bine.

Nu voi avea decît o săptămînă de vacanţă, pentru că mai am puţin de tras pentru ca la reunirea lotului să pot intra în programul normal de pregătire împreună cu lotul grupării medieşene”, a afimat Bud.

“Mai avem foarte puţine de retuşat. În urma testelor, Cristi s-a prezentat ok din punct de vedere medical, ceea ce ne dă încredere”, a precizat fizioterapeutul Ovidiu Curti, care s-a ocupat de recuperarea jucătorului.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.