Liga 1

Reghe, doar la pachet » Copos îl vrea pe antrenorul Chiajnei doar împreună cu alţi jucători

Laurenţiu Reghecampf ar putea prelua Rapidul din această vară

Articol de Cătălin Popescu  —  duminică, 20 mai 2012

Copos vrea să-l aducă pe antrenorul de la Chiajna doar dacă-l convinge să ia cu el mai mulţi fotbalişti de la formaţia ilfoveană.

Patronul George Copos vrea să-l aducă pe Laurenţiu Reghecampf numai dacă antrenorul va reuşi să ia cu el mai mulţi jucători de la Chiajna. Aceştia sînt pe placul său, avînd toţi salarii modeste. Media salarială la Concordia e de 1.500 de euro pe lună, iar cel mai bine plătit e atacantul Adi Rocha, care cîştigă 3.000 de euro. Cu excepţia tinerilor din lot, la Rapid cea mai mică leafă o are Pancu: 6.000 de euro lunar.

Condiţia lui Copos nu e însă pe placul tehnicianului, care crede că şeful din Grant vrea doar fotbaliştii şi că ar renunţa la el după primul eşec.

Ce-ar vrea Copos de la Chiajna
- Pavel Krumov (26 de ani, fundaş dreapta)
E văzut ca o rezervă bună pentru Duarte, avînd în vedere că alb-vişiniii vor renunţa la Valentin Creţu.

- Guilherme (22 de ani, fundaş stînga)
Îi va lua locul în lot lui Ezequias, fotbalist care a jucat mult prea puţin pentru cei 160.000 de euro pe care-i cîştigă anual. Va fi însă rezerva lui Bozovici.

- Adrian Popa (23 de ani, mijlocaş dreapta)
E fotbalistul de la Chiajna care a impresionat cel mai mult în acest retur. Ar veni pentru a-l înlocui pe Deac, după ce mijlocaşul se va reîntoarce la Schalke.

- Alex dos Santos (21 de ani, atacant)
Ofensiva a fost marea problemă a rapidiştilor în acest sezon, iar Copos vrea să întărească atacul, mai ales că Ioniţă va pleca înapoi la Koln, Sotelo în Argentina, iar Pancu nu se ştie dacă mai rămîne. Brazilianul a marcat de 4 ori în acest retur.

- Adi Rocha (26 de ani, atacant)
Brazilianul are o medie de un gol la două meciuri, fiind unul dintre cei mai în formă atacanţi din Liga 1 în acest retur. Sud-americanul a strîns 7 reuşite în 14 partide jucate în Liga 1.

"Laurenţiu se gîndeşte doar la viitorul său la Chiajna. În aceste zile îşi negociază prelungirea contractului. În plus, mai are o ofertă din Bulgaria. Cu domnul Copos n-a discutat nimic" (Ana Maria Prodan, impresarul lui Reghecampf)

Inbox

- Partida din această seară, cu Oţelul Galaţi, va fi ultima pentru Răzvan Lucescu în Giuleşti. La meci e permis doar cu accesul femeilor şi al copiilor, astfel că galeria nu va avea posibilitatea de a-şi lua la revedere de la el.
- Răzvan va menaja mai mulţi jucători în această seară, gîndindu-se deja la finala Cupei României cu Dinamo, de la mijlocul săptămînii viitoare.
- Ovidiu Herea e suspendat pentru acest meci, iar în atac e posibil să se afle Alex Ioniţă, fotbalist care în acest retur a fost folosit doar în 5 partide.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.