Liga 1

Marius Niculae se apără: ”E înjurat Băsescu, darămite eu!”

Niculae a ratat două oportunități mari pentru Dinamo, în meciul cu Steaua (2-3), cînd ai lui conduceau cu 1-0

Articol de Eduard Apostol  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Marius Niculae a replicat ironic la acuzele că a trîntit meciul cu Steaua, apărute online şi pe zidurile blocului.

Marius Niculae, 31 de ani, jucător crescut în Ştefan cel Mare de la 13 ani, antistelist convins, a ajuns să fie acuzat de blat după Derby de România! Nu doar în diverse comment-uri online. Au apărut mesaje anti-"Săgeată" şi pe zidurile din preajma casei lui! "Niculae, ai fost blat" şi data de 17 mai 2012, cînd a fost meciul cu Steaua (2-3).

"E aproape de apartamentul meu, însă nu la scara blocului meu, aşa cum se laudă cel care a desenat zidurile! În fine, ce să mai comentez?! Mă doare şi sufletul, şi capul. E înjurat Băsescu sau sînt înjuraţi preşedinţi de ţară, darămite eu. Dacă şi eu am ajuns să fiu acuzat... se cutremură pămîntul!", a comentat ieri Niculae pentru Gazeta Sporturilor.

Căpitanul roş-albilor nu a jucat contra Astrei, întrucît durerile la inghinali nu-l lasă deloc în pace. Marius va face infiltraţii ca să fie apt la finala Cupei României, de miercuri, contra Rapidului.

"Riscă enorm! A zis că o să facă injecţii, orice e nevoie, ca să fie pe teren", au spus colegii. Meciul cu Rapid ar putea fi ultimul pentru "Săgeată" la Dinamo, fotbalistul urmînd să plece în străinătate, la vară.

19 goluri a înscris Niculae pentru Dinamo în 28 de etape în acest sezon, fiind golgeterul formaţiei. Dar a avut un 2012 destul de slab, doar 5 reuşite

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.