Liga Campionilor

PAUZĂ LA G8! Liderii economiei mondiale au urmărit finala UEFA Champions League

+3 Foto
Finala Ligii Campionilor a stîrnit mare interes şi printre oamenii politici

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 20 mai 2012

Finala UEFA Champions League disputată la Munchen pe stadionul Fusball Arena a stîrnit interesul multor microbişti de pe planetă.

Printre aceştia s-au aflat şi cei mai importanţi oameni prezenţi la summitul G8. Barack Obama, Angela Merkel şi David Cameron au trăit împreună cele mai tensionate momente ale finalei.

Casa Albă chiar a publicat o fotografie cu o parte a oamenilor prezenţi la summitul G8. Preşedintele Statelor Unite a fost surprins strigînd, în timp ce cancelarul german Angela Merkel este destul de dezamăgită de felul în care jucătorii lui Bayern Munchen execută loviturile de la 11 metri, ştiut fiind faptul că Merkel merge destul de des la meciurile importante ale bavarezilor sau ale naţionalei Germaniei.

Cel mai bucuros este premierul David Cameron, care a fost surprins cu mîinile în aer, fiind încîntat de paradele lui Petr Cech. Chelsea Londra a cîştigat aseară pentru prima dată în istorie UEFA Champions League. Elevii lui Di Matteo s-au impus la 11 metri, scorul în cele 120 de minute fiind egal, 1-1.

 

 

 


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.