Liga 1

Arbitraj contestat de toţi » Zotta: ”Radu Petrescu şi-a bătut joc de culorile vişinii”

Zotta nu a ezitat să sară contra arbitrului

Articol de Cristina Negrilă  —  duminică, 20 mai 2012

Arbitrajul a fost luat la ţintă şi după meciul din Giuleşti dintre Rapid şi Oţelul Galaţi, 1-0, tranşat de Deac din penalty (81). Contra ”centralului” Radu Petrescu s-au ridicat şi gazdele, dar şi învinşii.

”Este de neînţeles eliminarea lui Rui Duarte. Nici un începător nu făcea o asemenea stupizenie. E imposibil să se întîmple aşa ceva, ne lipseşte din finala Cupei unul dintre cei mai importanţi jucători. Vom face memoriu la Ligă. Pînă şi observatorul era uluit de decizia centralului”, a atacat preşedintele Constantin Zotta.

Acelaşi oficial a completat: ”Îl înţeleg pe Răzvan dacă vrea să plece. Îl rog pe Crăciunescu să intervină măcar acum. Radu Petrescu şi-a bătut joc de culoarea vişinie. Rui a fost împins, chiar dacă nu cu o intensitate foarte mare. E greşit să-l elimini. Avem proba video şi vom cere şi părerea CCA”.

De partea cealaltă, Oţelul l-a învinuit pe arbitru de penaltyul care a decis meciul, Ioniţă căzînd uşor în careu. Antrenorul Dorinel Munteanu s-a dus la Radu Petrescu şi i-a zis ironic: ”Dă-mi mîna să te salut, că nu mă mai spăl zece zile la cît de bun eşti”.

Dani Coman: "Am discutat cu Copos ca între bărbaţi"

Titularul din poarta Rapidului, Dani Coman, a comentat finalul de campionat pentru giuleşteni. "E bine că am terminat pe patru, avem doar două meciuri şi putem ajunge în grupele Europa League. Sper să cîştigăm finala Cupei. Ar trebui să i se şteargă cartonaşul lui Rui Duarte. Au mai fost cazuri, chiar acum doi ani, cu Moţi, cînd dinamovistul a putut să joace. Am avut o discuţie ca între bărbaţi cu Copos, nu noi l-am chemat la discuţii. Mai rămîne să discutăm. Răzvan ne-a mulţumit pentru acest sezon, a spus că are încredere în noi şi că aşteaptă să cîştigăm un nou trofeu împreună", a declarat Coman.

Citeşte şi Deac asigură Rapidului locul 4.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.