Liga 1

FOTO Anul acesta se poartă vişiniul » 21.000 de fani au participat la sărbătoarea clujenilor

+7 Foto
Clujenii, alături de al treilea titlu cucerit în cinci ani.

Articol de Valentin Şchiopu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Jucătorii lui Andone au primit medaliile de campioni şi trofeul la finalul jocului cu Steaua.

Peluza are o sensibilitate meteorologică. În august 2008, Andone părăsea terenul după un 0-0 cu Poli Iaşi, într-un cor de fluierături. La cîteva ore după acel meci, antrenorul era demis. Cu cîteva zile înainte de debutul clujenilor în Champions League! Aseară, acelaşi Andone a fost primit în uralele a peste 20.000 de spectatori. "Campionii, campionii!" a fost refrenul galeriei, preluat de toţi spectatorii încă din minutul 3.

Mai multe poze de la premiere AICI!

Ratarea lui Kapetanos a doborît recordul de decibeli din Gruia. Mahmureala s-a risipit, iar oamenii de pe banca vişiniilor au început să gesticuleze ca şi cum de meciul cu Steaua ar fi depins titlul de campioană. Valurile din tribună au tulburat marea vişinie. "Campionii, campionii!".

Latovlevici a încercat să spargă cheful, iar pentru cîteva secunde s-a auzit numai micuţa galerie stelistă. Stoichiţă a revenit ultimul de la vestiare. S-a îmbrăţişat cu Kapetanos, la centrul terenului, dar laurii i-a cules Andone. "Respect şi onoare antrenorului ce a adus cinste Clujului" a fost mesajul peluzei clujene.

Minutele s-au scurs, au urmat un standing-ovation pentru căpitanul Cadu (65) şi o ultimă aroganţă către stelişti: crainicul stadionului a anunţat de două ori faptul că Vasluiul a deschis scorul cu "U" Cluj. Camerele de luat vederi furau deja strălucirea trofeului expus la marginea gazonului.

Minutul 90, specialitatea casei, a căzut şi golul egalizator. Norocul a mai făcut o reverenţă în faţa CFR-ului. Finalul i-a găsit pe jucătorii lui CFR dansînd în faţa suporterilor. Cadu a ridicat trofeul după ce feroviarii au primit medaliile de campioni. După focul de artificii, jucătorii lui Andone s-au urcat într-un autocar descoperit şi au mutat petrecerea în centrul oraşului.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.