Liga 1

Eric pentru ”Rege” » Bicfalvi va semna cu Viitorul Constanţa

Bicfalvi a fost unul dintre preferaţii lui Hagi, în perioada în care "Regele" a antrenat Steaua

Articol de Justin Gafiuc  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Bicfalvi termină contractul cu Steaua pe 1 iulie şi va ajunge la Viitorul Constanţa. El a ajuns în Ghencea tot la cererea lui Hagi, în vara lui 2007.

Trupa lui Hagi, Viitorul Constanţa, e la un pas de Liga 1, avînd nevoie de un singur punct în ultimele două etape, dar "Regele" îşi face deja planurile de lot pentru campionatul următor. Iar una dintre ţinte e stelistul Eric Bicfalvi, aflat la final de contract cu roş-albaştrii! "Există deja o înţelegere verbală între părţi", precizează un apropiat al fotbalistului.

Mijlocaşul de 24 de ani e unul dintre preferaţii lui Hagi, care l-a şi adus în Ghencea în vara lui 2007. Şi în cele 11 partide pe banca bucureştenilor, Gică l-a folosit de 8 ori pe fotbalistul transferat de la Jiul: puştiul a strîns atunci 266 de minute în tricoul Stelei, niciodată însă titular. A şi marcat primul său gol în Ghencea tot sub mandatul lui Hagi: 1-0 cu Poli Iaşi.

La luptă cu Dinamo, Vaslui şi CFR Cluj
Bicfalvi a refuzat recent prelungirea angajamentului cu Steaua şi, în afara propunerii de la Viitorul, mai e dorit de Dinamo, FC Vaslui şi CFR Cluj. Campioana i-ar fi făcut deja o ofertă atractivă: contract pe 4 ani, 200.000 euro la semnătură, 120.000 euro salariu anual.

34.000 de dolari pe sezon e salariul lui Eric Bicfalvi la Steaua

300.000 de euro a plătit Steaua pentru a-l aduce pe Bicfalvi de la Jiul Petroşani

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.