Cupa Romaniei

Campionul despărţirilor » Atu-ul lui Lucescu în finala Cupei României

În Qatar, Răzvan Lucescu va încasa 1,2 milioane de euro pe an

Articol de Iulian Pavel  —  marţi, 22 mai 2012

Lucescu jr. are un atu în finala cu Dinamo. A divorţat de formaţiile pe care le-a antrenat doar prin victorii, plus un egal în primul mandat de la Braşov.

Răzvan Lucescu va pleca după finala Cupei Timişoreana de la Rapid, semnînd deja cu El Jaish, locul 2 în sezonul recent încheiat din Qatar. Giuleştenii devin favoriţi în faţa rivalilor din Ştefan cel Mare dintr-un motiv inedit: la finalul mandatelor de la FC Braşov, Rapid şi "naţionala" României a plecat învingător.

Lucescu jr. şi-a dat demisia în precedenta aventură din Grant tot după o finală de Cupă. În 2006/2007, alb-vişiniii au cîştigat Cupa după un duel cu Poli Timişoara (2-0) şi, imediat după, l-a anunţat pe Copos că-şi poate căuta un nou tehnician.

În 2009, a decis titlul
Nici pe banca tehnică a Braşovului nu a pierdut. La finalul primului mandat, a făcut 2-2 cu FC Bihor, iar în a doua perioadă a decis cîştigătoarea campionatului, reuşind să învingă pe Dinamo şi pe Poli Timişoara în ultimele două meciuri ale sezonului 2008-2009 şi să trimită titlul la Urziceni. Răzvan a cîştigat şi ultimul meci ca selecţioner al României. Chiar dacă ratase calificarea la Euro 2012, "naţionala" a învins categoric Bosnia, scor 3-0.

"Finala cu Dinamo trebuie neapărat cîştigată. E singurul trofeu rămas, vom juca la sacrificiu şi Cupa sperăm să fie a noastră" (Răzvan Lucescu, antrenor Rapid)

INBOX:
- Rapidiştii au făcut memoriu pentru a-i anula cartonaşul roşu lui Rui Duarte, iar răspunsul îl vor primi cel mai probabil în această după-amiază. "Sper să dea dovadă de clemenţă, să anuleze cartonaşul. S-a văzut că a fost contact şi nici vorbă de simulare", a declarat Răzvan Lucescu.
- Liţă Dumitru i-a acuzat pe Copos şi Răzvan Lucescu: "Vă spun eu, Copos nu a vrut să ia campionatul. Cînd a dorit, l-a adus pe Mircea Lucescu. Acum, ce a făcut Rapid?1 Pe ce loc a terminat, 4?! Anul trecut nu a fost la fel?! Răzvan nu a făcut mai nimic la Rapid"
- Nicolae Manea îl sfătuieşte pe Deac să nu continue la Rapid: "Chiar dacă nu va rămîne la Schalke, poate merge la altă echipă în Germania. În orice caz, nu-i recomand să rămînă în România".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.