Liga 1

După Wesley, al doilea transfer ratat al Stelei! » CFR i l-a furat pe Felgueiras

Mario Felgueiras va juca la CFR în viitorul sezon

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 25 mai 2012

Clujenii au semnat cu portughezul care a apărat poarta Braşovului în actuala stagiune.

Beto va participa la Euro cu selecţionata Portugaliei. Sînt şanse mici pentru ca goalkeeperul de 29 de ani să mai revină în Gruia. Portarul a declarat că îşi doreşte să lupte pentru un loc de titular la FC Porto, grupare cu care mai are un an de contract. Vişiniii s-au mişcat rapid şi au semnat cu Mario Felgueiras, 25 de ani. CFR îl mai avea pe listă şi pe Bogdan Lobonţ pentru acoperirea postului de portar.

Lobonţ, prea scump pentru Liga 1
Portarul Romei avea atuul experienţei uriaşe, dar şi pretenţii salariale greu de satisfăcut în Liga 1. Lobonţ mai are un an de contract la Roma, unde cîştigă 800.000 de euro pe sezon.

Felgueiras a fost varianta mai accesibilă pentru clujeni. Portarul de 25 de ani e sub contract cu Braga şi a fost împrumutat în această stagiune la FC Braşov. Felgueiras ar fi putut ajunge în vara lui 2011 la CFR, dar oficialii din Gruia au blocat mutarea imediat după ce au obţinut împrumutul lui Beto. Felgueiras a avut prestaţii solide la Braşov. "E cel mai bun portar din Liga 1", l-a caracterizat fostul său antrenor, Marius Şumudică. Portughezul intrase şi în atenţia Stelei, echipă care caută un concurent serios pentru Tătăruşanu.

34 de meciuri a adunat Felgueiras în România în tricoul Braşovului

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.