Liga 1

Florian Walter a găsit antrenor pentru Petrolul » Pustai pentru Europa

Pustai a calificat-o pe Gaz Metan în play-off-ul Europa League, unde medieșenii au pierdut cu Austria Viena, după 1-3 în deplasare și 1-0 pe teren propriu

Articol de Cosmin Prişcă  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Fostul tehnician al Mediaşului este alegerea omului de afaceri care va părăsi în această vară Universitatea, cu destinaţia Ploieşti.

Florian Walter şi-a făcut bagajele pentru Petrolul Ploieşti şi a demarat deja strategia pentru sezonul viitor la gruparea prahoveană. Scăpaţi de retrogradare, ploieştenii se vor bate pentru cupele europene în sezonul viitor, cu o infuzie masivă de jucători de la Universitatea şi cu un nou antrenor. Cristian Pustai este alesul lui Florian Walter pentru banca tehnică a "lupilor galbeni". "Profesorul" îşi încheie conturile cu Gaz Metan, după 5 ani petrecuţi la Mediaş, şi este dornic de o nouă provocare.

Curtat şi în iarnă pentru "U"
Walter l-a vrut pe Pustai şi la timona Universităţii. Totul s-a întîmplat în luna decembrie a anului trecut, după ce Ionuţ Badea a fost demis la finalul meciului cu FC Vaslui (0-1). Cum tehnicianul de 47 de ani se afla sub contract cu Gaz Metan, discuţiile nu s-au concretizat, iar Walter a fost nevoit atunci să-l păstreze în funcţie pe Badea.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.