Cupa Romaniei

Bonetti se ascunde de toţi! » Italianul va anunţa echipa de start abia cu două ore înaintea finalei

Dario Bonetti nu vrea ca adversarii să descopere tactica sa pentru finală

Articol de Eduard Apostol, Cătălin Gheorghiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Italianul pregăteşte în cel mai mare secret finala Cupei şi va anunţa titularii cu numai două ore înainte de startul partidei pentru a fi sigur că nimeni de la Rapid nu-i va afla ideile.

Dario Bonetti joacă în această seară, de la ora 21:00, liveTEXT pe GSP.ro şi în direct la ProTV, cu sabia deasupra capului, deşi preşedintele Nicolae Badea dă asigurări că italianul va rămîne în funcţie indiferent de deznodămîntul finalei cu Rapid. Dacă va pierde azi, angajamentul său va putea fi rupt fără ca roş-albii să-i achite vreo despăgubire financiară. Altfel, conform clauzei din contract, cucerirea trofeului îi prelungeşte automat acordul pe încă un sezon.

Antrenorul de 50 de ani suflă şi-n iaurt, iar după ce i-a acuzat pe fotbalişti că ar fi trădat în partidele cu CFR şi cu Universitatea Cluj, pregăteşte în mare secret fiecare detaliu pentru confruntarea cu Rapid. Bonetti roteşte jucătorii în permanenţă la antrenamente şi foloseşte diverse formule de start la meciurile-şcoală, urmînd să anunţe titularii cu doar două ore înainte de startul partidei pentru a fi sigur că nimeni de la Rapid nu-i va afla ideile!

"Omul suferă de secretomanie, ne mută de colo-colo, nimeni nu ştie dacă are un tricou de titular sau nu. Dar e mai bine aşa decît să ne acuze apoi de lucruri murdare!", au mărturisit fotbaliştii din Ştefan cel Mare.

28.500 de euro e salariul lunar al staff-ului tehnic condus de Bonetti

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.