Liga 1

Steaua se reîntregeşte la Chiajna » Ilie Stan, Narcis Răducan şi Petre Marin compun staff-ul Concordiei

Ilie Stan este noul antrenor al Concordiei Chiajna

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 23 May 2012

După plecarea lui Laurenţiu Reghecampf la Steaua, ilfovenii s-au reorientat rapid şi l-au numit pe Ilie Stan ca antrenor principal.
Fostul tehnician al Stelei a semnat un contract valabil pe un an de zile, cu opţiune de prelungire. Mircea Minea, primarul Chiajnei i-a stabilit deja un obiectiv lui Stan, acela de a clasa echipa în prima jumătate a clasamentului la finalul sezonului viitor.

Ilie Stan nu a venit singur la Steaua. Petre Marin, fostul jucător al Concordiei, va ocupa poziţia de director sportiv. Proaspăt plecat de la Steaua, Narcis Răducan a venit şi el alături de Ilie Stan. Acesta va ocupa poziţia de preşedinte executiv.

"Sînt aproape să semnez cu Chiajna, argumentul principal este numirea lui Ilie Stan antrenor. Trebuie să facem foarte rapid un lot competitiv. Reghecampf a ridicat destul de sus ştacheta, iar acum încercăm să menţinem nivelul la fel. Venirea mea la Chiajna nu ar fi un pas înapoi, cred că am făcut o alegere bună cînd am plecat de la Steaua", a declarat Răducan la sportro.

Se destramă echipa care a terminat returul pe locul 3
După plecările lui Adi Rocha şi Adrian Popa, Concordia este foarte aproape de a se despărţi şi de mulţi jucători. Alex dos Santos a anunţat deja că nu vrea să mai continue la ilfoveni, Mamele poate pleca la Pandurii Tg. Jiu, iar portarul Niţă este urmărit de Brescia. 

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.