Nationala

Florescu le răspunde contestatarilor: ”La naţională sînt convocaţi doar jucători cu valoare”

George Florescu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 24 mai 2012

Gicu Grozav şi George Florescu, doi dintre jucătorii convocaţi la echipa naţională pentru meciurile amicale cu Elveţia (30 mai, 21:15) şi Austria (5 iunie, 21:30), au susţinut o conferinţă de presă în care au vorbit despre cele două partide. 

”Mă bucur că am primit această convocare, sper să şi rămîn. Poate că selecţionerului i-a plăcut că am avut un parcurs constant. Trebuie să jucăm cu ambiţie şi determinare, să nu ne gîndim că sînt doar meciuri amicale”,a spus Grozav.

Atacantul de la ”U” Cluj a vorbit şi despre decizia lui Victor Piţurcă de a nu-i mai chema pe Mutu şi pe Săpunaru. ”Eu cînd primesc o convocare, las orice. Cred că şi peste 10 ani aş gîndi la fel. De ce m-aş schimba?”, a declarat acesta.

De cealaltă parte, George Florescu a comentat criticile care i-au fost aduse în ultima vreme cu privire, dar şi despre absenţele lui Mutu şi Săpunaru.

"Nu vreau să-mi dau cu părerea de alţi jucători. Eu am sperat mereu să fiu convocat şi am răspuns mereu afirmativ", a afirmat Florescu.

"Eu cred în valoarea mea, la naţională au fost convocaţi jucători cu valoare. Victor Piţurcă este al doilea tehnician care mă cheamă. Mi-a fost greu cînd am fost criticat, s-a format o modă anti-Florescu, dar eu o să dau tot ce am mai bun, să le dovedesc că se înşeală”, a explicat Florescu, jucătorul celor de la Arsenal Kiev.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.