Liga 1

Reghe nu-l suportă pe MM! » Conflictul incredibil care îi învrăjbeşte pe cei doi stelişti

Antrenorul și managerul Stelei arată în public că se înțeleg bine, dar ascund un conflict incredibil

Articol de Cătălin Popescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Tehnicianul a aflat că Mihai Stoica a înjurat-o pe Anamaria, soţia lui, şi e nervos că trebuie să colaboreze cu el. Ei evită discuţiile directe şi comunică mai mult prin intermediul lui Becali.

Steaua abia şi-a schimbat staff-ul, dar atmosfera deja e proastă şi riscă să se deterioreze şi mai tare. Modificările pe care Becali le-a făcut recent în conducere au împărţit clubul în două: Reghecampf şi Anamaria Prodan, pe de o parte, şi Mihai Stoica, de cealaltă parte.

A înnebunit cînd a auzit că i-a înjurat nevasta!

Managerul nu a fost de acord cu numirea lui Reghe ca "principal", dar nu s-a putut opune dorinţei lui Becali şi acum caută să gestioneze relaţia cu un antrenor care-l urăşte. Un conflict dintre MM şi Anamaria Prodan reprezintă motivul pentru care Reghecampf nu-l suportă pe Stoica.

Fostul fotbalist a aflat că managerul din Ghencea a înjurat-o pe soţia lui, într-un conflict pe care l-au avut în trecut. "Reghe ştie că MM a înjurat-o pe Ana în faţă, dar a fost obligat să colaboreze cu el, deşi se plînge încontinuu din cauza asta. Înainte să fie numit în locul lui Stoichiţă, el i-a cerut lui Gigi să nu fie nevoit să colaboreze cu Stoica, exact cum a procedat şi Ilie Stan. Numai că Becali n-a mai fost de acord", povestesc persoane din club.

A transferat doar antrenorul
Gigi l-a liniştit totuşi pe noul tehnician: "MM rămîne în club, nu-l mai dau afară, dar te las pe tine să-ţi faci echipa aşa cum vrei. Şi staff, şi lot, tot!". De aceea, managerului i-au fost blocate pînă acum iniţiativele pe care le-a avut în materie de transferuri. "Cînd MM are o idee sau un nume de jucător dorit, el îl sună pe Gigi ca să-i propună. Patronul îl sună mai departe pe Reghe, care argumentează de ce nu e de acord cu soluţia lui Stoica. Aşa decurg lucrurile în club", a povestit aceeaşi sursă.

Pînă în acest moment, fotbaliştii luaţi au fost, cu toţii, aleşi de către antrenor: Rocha, Filip, Dumitraş. Managerul a anunţat după ce au picat tratativele pentru Wesley că va aduce alt atacant mai bun, din străinătate, însă Reghecampf a pronunţat deja faţă de Gigi numele pe care le doreşte: Adam Nemec şi Mihai Pintilii. Un vîrf slovac liber de contract şi pe mijlocaşul central de la Pandurii.

L-a ameninţat cu un proces!
Mihai Stoica şi Anamaria Prodan au avut şi un conflict public recent. MM a comentat la DigiSport după meciul pe care Chiajna l-a pierdut la Vaslui (0-4), în returul campionatului: "Baruch ori a jucat la pariuri, ori nu mai înţeleg eu nimic!". Era vorba despre portarul israelian al ilfovenilor, care avusese o prestaţie dezastruoasă în acea partidă. Anamaria a reacţionat anunţînd că-l va da în judecată pe Stoica.

MM s-a scuzat imediat!
"Teatrul" pe care MM şi Reghecampf îl joacă în apariţiile publice conţine şi momente penibile. Managerul a declarat zilele trecute la TV: "Reghecampf nu e şeful meu. La Steaua nu există şefi, doar colaboratori". După ce a intrat la TV, MM l-a sunat pe Reghe, i-a povestit ce a spus şi l-a rugat să nu se supere pentru comentariu.

Reghe are mai mulţi aliaţi
Noul antrenor n-a venit singur la Steaua. El şi-a adus colaboratori în staff-ul tehnic, plus pe Aurelian Băbuţan în poziţia de director sportiv. Acesta l-a înlocuit pe Narcis Răducan. Deşi n-are nici o funcţie oficială în club, Anamaria Prodan e şi ea implicată alături de Reghe. MM mai e în relaţii bune doar cu "Mache", Marius Ianuli, nepotul lui Becali care ocupă postul de team manager.

Ana e "impresar oficial"
Becali îl anunţase pe MM că are de gînd să-l numească pe Reghecampf cu mult timp înainte ca mutarea să se producă. "Patroane, dar eu cu ce o să mă mai ocup?", l-a întrebat Stoica. "Cu nimic, Reghe va avea libertate. Iar Anamaria n-o să lucreze la Steaua, dar va fi un fel de «impresar oficial» al clubului", i-a răspuns Gigi.

S-au certat şi pe cantonamente
Mihai Stoica şi Reghecampf nu s-au înţeles nici măcar în privinţa locului în care ar trebui făcută pregătirea din vara asta. MM a venit cu varianta Scoţia, pentru care avea oferte. Dar Reghe şi aliaţii lui l-au convins pe Becali că ideea e proastă şi scumpă: "Mai bine mergem tot în Austria, unde a fost echipa şi în anii trecuţi". Stoica a dus tot în Scoţia şi Urziceniul, după ce trupa din Bărăgan cîştigase campionatul.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.