Campionate

VIDEO&FOTO Dulce adios! » Guardiola s-a despărţit de Barcelona cu un nou trofeu

+4 Foto
foto: Reuters

Articol de Daniel Scorpie  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Guardiola şi-a încheiat ciclul fabulos la cîrma catalanilor tot cu un trofeu cîştigat împotriva lui Athletic. Hipnotizaţi, bascii s-au predat mai uşor ca-n finala Europa League


A pornit vînătoarea de trofee cu Bilbao şi a încheiat-o la fel, în finala Cupa Regelui contra lui Athletic! Guardiola s-a despărţit aseară de Barcelona cu un dulce succes (3-0) şi unicul titlu al ultimei stagiuni.

Click aici pentru rezumatul VIDEO!

Trupa lui Pep s-a năpustit pe pradă. După 28 de secunde, Messi trăgea alarma. Iar Pedro a speculat prompt gafa lui Javi Martinez, surprinzîndu-l pe centru pe Iraizoz. 1-0, minutul 3. Tiki-taka a continuat în sens unic. Leo a dublat avantajul la jumătatea reprizei: a zecea finală din 11 în care marca! Şi s-a făcut 3-0 imediat, Pedro a semnat "dubla". Şi arbitrii au fost contra bascilor, refuzînd un penalty clar la Llorente!

Pauza i-a mai trezit pe băieţii lui Bielsa. Barca s-a relaxat, însă Gomez nu a prins lobul speranţei, nici Aurtenetxe "capul" precis. Ocazii între care Messi a încîntat cu slalomul oprit de Iraizoz. A rămas 3-0, scorul cu care Bilbao pierduse şi finala Europa League. Guardiola i-a cedat fericit banca lui Vilanova!

14 trofee în 4 ani
Guardiola a cucerit în cele 4 stagiuni pe banca Barcei 14 din 19 trofee posibile: 3 titluri, două Cupe şi 3 Supercupe în Spania, două Ligi, două Supercupe ale Europei şi două CM ale Cluburilor. În 247 de partide în toate competiţiile, Pep are 179 de victorii (72,47%) şi 47 de remize, cedînd doar de 21 de ori.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.