Liga 1

Pancone declanşează revoluţia în Giuleşti: "Pancu nu-i Sotelo!" :X

Articol de Cătălin Popescu   —  duminică, 27 mai 2012

Fanii rapidişti nici nu concep ca atacantul de 34 de ani să nu continue în Grant pentru cel puţin încă un sezon. Daniel e tentat să se întoarcă acasă, la Iaşi

Supăraţi că echipa favorită a rămas şi în acest sezon fără vreun trofeu, suporterii din Grant văd renunţarea la Daniel Pancu precum încă o dezamăgire şi i-au transmis clar lui George Copos să-i ofere un nou agajament idolului tribunei! "La cei 34 de ani ai săi, Pancone a arătat mai multă dăruire decît oricare altul. Mereu cînd a fost trimis în teren a dat totul. E unul de-ai noştri şi trebuie să rămînă, indiferent ce antrenor va veni! Mai poate juca încă un an fără probleme, nu se poate să fie tratat precum unul ca Sotelo, de exemplu. În plus, Iencsi a pus ghetele-n cui, e nevoie de el în club şi sperăm să-l vedem aici în sezonul viitor", a spus unul dintre liderii de galerie.



De asemenea, ultraşii i-au adresat lui Copos şi o scrisoare deschisă pentru a-l convinge să nu-l îndepărteze pe Pancu: "Atunci cînd s-a întors, a acceptat un salariu de junior fără să clipească. De ce? Pentru că urma să evolueze la clubul pe care îl iubeşte cel mai mult. Domnule Copos, întreaga suflare vişinie vă roagă să nu renunţaţi la Pancu! Nu-l aruncaţi ca pe o măsea stricată! Nu mai faceţi greşelile din trecut!".



"Pancu e un simbol pentru Rapid şi, la finalul sezonului, îi vom oferi un nou contract. Va rămîne în Giuleşti pînă la pensie"

Constantin Zotta, în luna februarie



"Ştiam încă din iarnă că nu mai sînt dorit, am spus-o atunci şi nimeni nu m-a crezut. Asta e, nu sînt nici primul şi nici ultimul care pleacă aşa din Giuleşti"

Daniel Pancu, atacant Rapid



24 de minute a jucat Sotelo pentru Rapid în retur. Argentinianul a fost plătit cu 8.000 de euro lunar



"N-aveam cu cine lua titlul!"

Mircea Rednic spune că el a fost singurul antrenor care a primit o ofertă scrisă din partea lui Copos şi a explicat de ce a fost nevoit să o refuze. "Aş fi venit, pentru că se împlinesc 10 ani de cînd am luat titlul cu Rapid, însă n-aveam cum să accept în aceste condiţii. La salariu ne-am înţeles pînă la urmă, aş fi avut 240.000 de euro pe sezon, la fel ca Răzvan, însă mi s-a cerut titlul şi nu aveam lot de jucători. Sînt fotbalişti cărora le expiră contractele şi alţii care vor să plece pentru că au fost aduşi de Lucescu. La primul antrenament m-aş fi trezit cu 10 jucători", a spus Rednic la GSP TV.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.